Nieuwsbrief 15

 
Heb je je vakantie plannen al gemaakt?
In deze nieuwsbrief vind je een aantal producten.
 
Cafe d'Oro Zomerkoffie!

Door de droogmethode van deze Cafe d'Oro uit de Dominicaanse Republoek ontstaat een zeldzame koffie met een verfijnde zoete frisheid, fluweelzachte body en fijne tonen van caramel, noten en melkchocolade.

 
Theepot Thor ideaal voor IJsthee!

Zelf IJsthee maken kan ideaal met deze glazen theepot.
Doordat de theepot slang is past deze ook makkelijk in de deur van de koelkast. De theepot heeft een kunststof uitneembaar filter.


 
Wijn koel houden?

Mooie dubbelwandige RVS wijnkoeler is natuurlijk ook voor andere dranken te gebruiken.


 
 
Waarom losse thee
Omdat losse thee niet met de CTC-methode
bewerkt is.

Losse thee
 
13 verschillende thee soorten en meer dan
+100 thee smaken.


 
Café Bombón on Ice

Recept voor 1 persoon

Ingrediënten:
• 1 dubbele espresso, 60 ml
• 30 ml gezoete gecondenseerde melk
• 1 handvol ijsblokjes

Benodigdheden:

• klein glaasje
• wiskey glas
• espresso lepeltje

Bereiding:
Giet de gezoete gecondenseerde melk in de kleine transparant
glas en voeg de dubbele espresso toe. Nog niet roeren!
De lagen van espresso en gecondenseerde melk geven een mooi visueel effect,
met de witte gecondenseerde melk, de espresso en de typische crema.
Neem vervolgens een wiskey glas en vul deze met ijsblokjes.
Roer nu de espresso en gecondenseerde melk goed door elkaar met een espresso lepeltje.
Giet de espresso bombon over het ijs in de whiskey glas. Swing het wiskey glas voorzichtig heen en weer, hierdoor koelt de koffie af.
Geniet vervolgens van een overheerlijk drankje!
 
Like Twitter Pinterest GooglePlus LinkedIn Forward