Nieuwsbrief 16

 
Misschien ben je al op vakantie geweest of ga je nog op pad deze zomer?
In deze nieuwsbrief vind je een aantal producten die bij kunnen dragen aan het vakantiegevoel:)
 
Mexico Santa Rita!

Onze Mexico Santa Rita Rainforest koffieboon is van 100% Arabica koffiebonen.
Delicate koffiebonen met een milde en iets zoete smaak.

 
Geen groene vingers?

Heb je geen groene vingers maar vindt je het toch gezellig om groen in huis te halen? Of zoek je nog een leuke cactus voor in je terrarium. Bij ons vind je een ruim assortiment decoratie cactussen.


 
Rooibos African Summer!

Rooibosthee met sinaasappelschil, sinaasappel en maracuja stukjes. Rooibos werkt licht ontspannend, bevat geen cafeine en tanine en is naast het gebruik overdag ook een zeer geschikte thee voor s'avonds.


 
Alles staat nog vol in bloei!

De zomer is natuurlijk nog vol in gang. Maar de tijd dat de blaadjes gaan vallen komt sneller dan je denkt. Verstopte goten en afvoeren kunnen dan voor problemen zorgen. Wil je dit probleem voorkomen, dan biedt een dakgootborstel een oplossing!
 
Doe de TimTam Slam
TimTam is Australie's favoriete chocolade koekje.
Twee luchtige chocolade biscuits daartussen creme van boter, cacao, vanille omhuld door chocolade.

Houtmand voor bij de vuurkorf!
 
Haardmanden voor het bewaren van je hout voor de openhaard, tuinhaard, vuurkorf, barbeque of saunakachel.

 
Griekse Yoghurt met Thee

Recept voor 4 personen

Ingrediënten:
250 ml Griekse Yoghurt
3 verse verse abrikozen
1 theelepeltje gunpowder
1 theelepel honing
1 vanillestokje

Benodigdheden:
Pan om de abrikozen te koken
Zeef

Bereiding:
Snijd de abrikozen door de midden en haal de pitten eruit. Doe de abrikozen met een klein beetje water in de pan en verwarm dit zachtjes (ongeveer 5 minuten) totdat de abrikozen zacht worden. Snij het vanille stokje open en schraap het merg eruit. Voeg beide toe aan de abrikozen. Voeg daarna een theelepel honing, een theelepeltje Gunpowder toe. Meng het geheel goed tot een redelijk glad mengsel. Laat dit mengsel nog 5 minuten langzaam doorkoken. Zet de verwarmingsbron uit en laat het volledig afkoelen. Haal het mengsel door een grove zeef zodat de theebladeren en het vanille stokje eruit gehaald worden. Doe in de desertschaaltje een flinke schep (Griekse) yoghurt en schep daarover de abrikozencompote.
Om het mooi te kunnen serveren kan je nog noten of granola toevoegen.
 
Like Twitter Pinterest GooglePlus LinkedIn Forward