Nieuwsbrief 17

 
Nagenieten na je vakantie, en zodra het even kan lekker barbequeen?
In deze nieuwsbrief vind je een aantal producten die bij kunnen dragen om het zomergevoel nog even te houden.
Barbeque set!
Van 12,95 voor 9,95


Deze barbeque set bestaat uit:
1 Barbeque spatel van Barbecook
1 Barbeque staalborsteltje
1 Vleesthermometer van Barbecook (excl. batterijen)
4 Ronde barbeque pennen van Bonfire
Zomerkoffie!

Je hebt nog maar even om onze zomerkoffie te bestellen.

Cafe d'Oro uit de Dominicaanse Republiek
Een zeldzame koffie met een verfijnde zoete frisheid, fluweelzachte body en fijne tonen van karamel, noten en melkchocolade.


Summer Chai thee!

Een heerlijke aangename zomerse kruidige groene thee met  amandelen, bloemen en een vleugje citroengras
.



Voldaan na de BBQ dan is het tijd voor koffie!


Dit boekje bevat 80 verrukkelijke, makkelijk te maken
recepten waaronder
, klassieke espresso, koude koffie, drankjes voor na het eten, koffie met kruiden of specerijen en koffie met likeur.
Belangrijk tijdens de BBQ!
Naast een schoon rooster en schoon gereedschap is het ook van belang dat je schone handen hebt. Nagelborstel, vaatwasmachine bestendig.
 
Schoonmaaktips voor je BBQ!

BBQ-en is leuk en zeker als het mooi weer is en als je visite hebt. Door buiten te koken houdt je je keuken schoon.


Recept voor koffie Barbecue Saus

Gebruik de koffie barbecue saus als marinade of als saus bij gegrilde of gebakken varkensvlees, rundvlees, of kip. 
De saus is ca. 2 weken houdbaar mits deze is afgedekt en in de koelkast bewaard wordt.

Ingrediënten:

½ kopje kopje sterke espresso
1 kopje tomaten ketchup
½ kopje ciderazijn
½ kopje lichte bruine suiker
1 ui, gepeld en fijngehakt, ongeveer 1 kopje
2 teentjes knoflook, gepeld en geplet
3 verse chili pepers, ontpit
2 eetlepels hete droge mosterd gemengd met 1 eetlepel warm water
2 eetlepels Worcestershire saus
2 eetlepels gemalen komijn
2 eetlepels chilipoeder

Benodigdheden:

Pan
Blender/Keukenmachine

Bereiding:

Voeg in een kleine pan de sterke espresso, tomaten ketchup, ciderazijn, bruine suiker, ui, knoflook, chili pepers, 
droge mosterd, Worcestershire saus, komijn, en chilipoeder en roer het geheel door elkaar.
Breng het geheel aan de kook op matig-hoog vuur.
Verlaag het vuur en laat de saus gedurende 20 minuten sudderen.
Haal de pan van het vuur en laat de saus afkoelen.
Pureer vervolgens de saus in een blender of keukenmachine.
Like Twitter Pinterest GooglePlus LinkedIn Forward